Conectați-vă la ZENITBET - Două versiuni ale resursei populare pentru pariuri

Accesați site-ul

Site-ul oficial al casei de pariuri există în două versiuni, dar accesul la casa de pariuri Zenitbet se realizează conform aceluiași algoritm. În primul rând, trebuie să decideți ce resursă alegeți pentru a paria pe evenimente sportive. Diferența dintre versiunile Zenitbet este că există un site web disponibil pentru jucătorii din Rusia și un portal blocat pentru intrare. Zenitbet garantează reînnoirea comodă a contului pe site-ul casei de pariuri și retragerea rapidă a fondurilor câștigate

BC Zenitbet invită jucătorii să aleagă independent dacă sunt gata să-și doneze banii pe o resursă legală sau să facă pariuri pe un portal blocat folosind oglinzi. Logarea în versiunea legală a Zenitbet nu necesită software special sau instalarea prealabilă pe PC, deoarece jucătorii plătesc impozite pe fiecare câștig, iar operatorul a primit toate avizele pentru desfășurarea unor astfel de activități. Casa de pariuri Zenith folosește oglinzi pentru acele cazuri în care furnizorul blochează resursa, dar jucătorii vor să parieze în zona offshore.

Dacă decideți să jucați pe versiunea semi-legală a site-ului Zenith, atunci veți găsi același set de oferte. Cu toate acestea, principala dificultate constă în faptul că nu a fost încă găsită o legătură accesibilă la oglinda de lucru Zenitbet. Puteți utiliza motoarele de căutare, grupuri de pe rețelele sociale pentru acest lucru sau puteți contacta operatorii de asistență Zenitbet. De asemenea, jucătorii pot instala plugin-uri speciale pentru browser, anonimizatori, sau pot utiliza software terțe pentru a ocoli blocarea.

Primul contact cu contul personal BC Zenit

Înregistrarea pe Zenitbet deschide multe oportunități pentru utilizatori, așa că este mai bine să petreci câteva minute și să-ți creezi un cont personal. Accesul autorizat la casa de pariuri Zenitbet se poate face numai după înregistrare, așa că atunci când vizitați prima dată siteul, căutați butonul dorit de pe panoul de control.

Site-ul oficial al casei de pariuri e disponibil pentru a pune pariuri pe evenimente sportive, dar mai întâi, trebuie să vă înregistrați la Zenitbet. Această procedură constă în mai multe etape și este simplă - pentru a crea un cont personal la Zenitbet, trebuie doar să completați un formular scurt. Pentru a începe procesul de înregistrare și a paria, trebuie să faceți clic pe butonul cu opțiunea cu același nume, care se află pe panoul principal al site-ului Zenitbet.

După clic, apare un mic chestionar în fața viitorului jucător Zenitbet, care trebuie completat cu date personale. Deoarece Zenitbet este un birou legal care funcționează în conformitate cu standardele federale stabilite, la înregistrare, trebuie să introduceți numărul de telefon mobil asociat portofelului Qiwi.

Înregistrarea la casa de pariuri Zenitbet este ușor diferită de procesul standard de creare a unui cont pe siteuri similare. Când completați chestionarul, rețineți că jucătorul trebuie să furnizeze un număr de telefon și un cod promoțional. Dacă nu există probleme speciale, atunci mulți începători se întreabă de unde să obțină codul promoțional pentru a intra pe site-ul Zenitbet. Puteți profita de oferta promoțională prin utilizarea codului BETRU. Avantajul acestui pas este că primiți 100 de ruble drept bonus la contul dvs. Zenitbet.

Înregistrarea pe site-ul Zenitbet nu se încheie după completarea chestionarului, deoarece acum trebuie să confirmați informațiile specificate. Un cod este trimis la numărul de telefon, care trebuie introdus într-o fereastră pop-up. Numele de utilizator și parola sunt trimise la același număr, care trebuie folosit acum pentru a intra pe site.

După intrarea pe site-ul casei de pariuri Zenitbet, vă sfătuim să vizitați contul personal, unde puteți face unele setări pentru a vă proteja în continuare profilul. În primul rând, introduceți o adresă de e-mail la care aveți acces. Un e-mail este trimis la această adresă pentru a confirma înregistrarea pe site-ul casei de pariuri Zenitbet. E-mailul confirmat este o protecție suplimentară pentru contul dvs., deoarece dacă vă pierdeți numele de utilizator sau parola, un e-mail este trimis la această adresă pentru a restabili accesul.

Înregistrarea la Zenitbet nu se încheie, deoarece acum utilizatorul urmează să fie identificat. Casa de pariuri Zenith funcționează oficial, astfel încât jucătorii trebuie să treacă printr-o etapă de verificare înainte de a pune pariuri. Identificarea include o vizită personală la biroul Zenitbet, dar acest pas poate fi omis dacă aveți un portofel Qiwi identificat. La punctul de pariere Zenitbet, trebuie să oferiți numărul dvs. de telefon. Agentul va confirma portofelul Qiwi în contul personal al sistemului de plată, si trebuie să confirmați identificarea prin introducerea codului din SMS.

Cea mai ușoară și rapidă înregistrare la Zenitbet este crearea unui profil după numărul de telefon. După cum s-a menționat mai sus, puteți utiliza numărul asociat portofelului Qiwi. În același timp, casa de pariuri Zenitbet nu creează condiții stricte pentru pariurile utilizatorilor din alte țări, adică este posibil să folosiți nu numai numere rusesti. Pe site, puteți deschide un cont de joc în diferite monede, dar alegeți cu atenție, deoarece nu veți putea modifica preferințele mai târziu.

Dacă înregistrarea la Zenitbet după numărul de telefon este cea mai rapidă, atunci procedura completă va dura ceva timp. Puteți să o selectați la prima etapă atunci când vă creați contul personal în Zenitbet și completați un formular detaliat. Poate apărea o întrebare corectă, de ce să pierzi timpul în plus? Răspunsul depinde doar de cât timp sunteți dispus să cheltuiți pentru a obține un câștig. Filiala Zenitbet are o regulă conform căreia la retragerea unui câștig, casa de pariuri are dreptul să solicite documente suplimentare pentru a confirma identitatea destinatarului. Dacă parcurgeți înregistrarea completă în etapa creării contului personal, puteți evita apoi procedura de verificare suplimentară de la Zenitbet. Principala diferență este că chestionarul conține mai multe câmpuri suplimentare. Pe lângă informațiile de contact, trebuie să introduceți date personale, și să răspundeți la câteva întrebări despre preferințe.

Casa de pariuri Zenith funcționează în conformitate cu regulile generale, astfel încât nu va fi dificil să înțelegeți etapele de înregistrare. Cu toate acestea, puteți contacta întotdeauna operatorii de servicii de asistență Zenitbet și să adresați întrebări.

Folosiți oglinda Zenitbet pentru acces imediat pe site - nu ratați oportunitatea de a paria.

Autentificați-vă în contul personal bc Zenith Bet

Intrarea în BC se face sub forma unei ferestre pop-up mici, formată din două câmpuri. Aici trebuie să specificați autentificarea și parola asociate contului. După finalizarea procedurii de autorizare, puteți explora toate posibilitățile contului personal. Aici puteți studia starea contului curent, verifica detaliile contului și, de asemenea, identificara în Zenitbet. Uneori este util să vă analizați pariurile pentru a evita greșelile pe viitor. Cea mai utilă caracteristică este instrumentul de depunere și retragere a câștigurilor. Într-o secțiune separată, puteți explora toate metodele disponibile pentru completarea și retragerea banilor, pentru a identifica exista opțiunea ideală.

Bookmaker-ul Zenitbet respectă principiile onestității în raport cu fiecare jucător, astfel încât aici puteți studia întreaga istorie a „comunicării” cu operatorul. O secțiune separată oferă date despre cote și pariuri și este posibilă și vizualizarea mișcării fondurilor. Pe o pagină separată, veți vedea o fereastră mică, în care sunt listate toate condițiile tranzacțiilor, momentul finalizării și suma.